Ajuntament de Reus

En marxa les activitats de TARDOR de PLANET REUS 22/09/2022 - 17:33

En marxa les activitats de TARDOR de PLANET REUS


Després de la campanya de Planet Estiu que és la més important de l’any avui hem presentat Planet Tardor, una programació que es basa en dues parts, per un costat, un seguit de propostes organitzades per entitats de la Xarxa Planet i, per l’altre la programació pròpia del Casal de Joves la Palma.

Planet Tardor aprofita l’inici de curs dels i les joves i de l’activitat de moltes entitats per crear un nexe entre elles. 

Planet Reus és un programa transversal promogut pel departament de Joventut, que se centra en el temps lliure dels joves i de les joves, i que promou propostes i activitats que han de servir per ampliar mirades, crear xarxa, conèixer entitats del territori, relacionar-se amb altres joves i experimentar.

Planet Tardor inclou més de 40 propostes que es realitzaran al llarg d’aquest darrer trimestre de l’any, de les quals gairebé la meitat són propostes d’entitats. Les entitats ofereixen de forma gratuïta una o més sessions de portes obertes de les activitats que fan habitualment. L’objectiu és que els i les joves de la ciutat puguin viure les propostes tenen al seu abast i continuar-hi si els agrada.

Cal destacar que part de la programació son continuació de les activitats de l’estiu. Han continuat activitats on joves que van participar a l’estiu, van demanar-ne la continuació durant l’any. En aquest sentit hi ha tallers d’escriptura, ràdio, skate, bmx, scooter, i cuina que continuen. També destaquem una sortida al Saló del manga organitzada conjuntament amb l’Ajuntament de Cambrils, dues activitats dirigides a ajudar als alumnes d’instituts a fer el seu Treball de recerca, i una nova activitat que amb el nom de InterJove vol crea vincles entre joves els i les joves de Reus, i les diferents entitats de la Xarxa Planet.

Totes les activitats activitats excepte la sortida són gratuïtes i les inscripcions s’obren a partir d'avui dijous dia 22 de setembre a les 16:00 h al portal inscripcions.reus.cat o a joventutreus.cat.

Les activitats que s'han presentat no seran les úniques que hi haurà. A través del portal d’inscripcions i també de les xarxes socials del Departament de Joventut s’aniran incorporant noves propostes que venen de diferents entitats, ja n’hi ha dues més de les entitats de l’Orfeó Reusenc i del Circ Social, així com també se’n poden incorporar d’altres que vinguin proposades per joves.

Actualització de la imatge
Per reforçar aquesta voluntat de programació anual i adreçada a joves, la imatge de Planet Reus s’actualitza. Incorpora el lema de #territorijove a la marca i també s’han generat diferents adaptacions a les quatre estacions de l’any.

Què és Planet Reus?
Planet Reus és un programa transversal promogut per la Regidoria de Salut Pública i Ciutadania que es centra en el temps lliure dels i les joves i promou propostes i activitats que han de servir per ampliar mirades, crear xarxa, conèixer entitats del territori, relacionar-se amb altres joves i experimentar. Totes les propostes segueixen uns requisits molt bàsics però molt importants:

Adreçades a joves. Activitats organitzades per joves o dirigides a ells o elles.
Hàbits saludables. Activitats que no promoguin consums.
Lliures de discriminació. Activitats no sexistes, no racistes, no lgtbifòbiques.
Inclusives. Que percebi la diversitat com a riquesa.
Activitats sostenibles. Respectuoses amb l’entorn i el medi ambient.

Les inscripcions a les activitats es poden fer des d'avui mateix a les 16h a https://joventutreus.cat/

 

 

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment