Ajuntament de Reus

Les obres guanyadores del concurs de pintades horitzontals comencen a prendre vida 07/05/2021 - 14:39

Les obres guanyadores del concurs de pintades horitzontals comencen a prendre vida


Al llarg d’aquesta setmana i durant la setmana del 17 de maig es realitzaran les intervencions artístiques premiades en la II edició del concurs de pintades horitzontals, organitzat pel departament de Joventut de l’Ajuntament de Reus conjuntament amb la regidoria d'Educació i la regidoria d'Esports. Un total de 50 artistes es van presentar a aquesta edició i van fer la seva proposta d’intervenció sobre tres pistes esportives de tres escoles de la ciutat. Les escoles on es fan les intervencions són l’escola Misericòrdia, l’escola Marià Fortuny i l’escola Eduard Toda.

Les obres premiades han estat dels següent artistes:

  • La reusenca Eva Nula, amb l’obra "L’espai exterior des de l’espai exterior" que s'exhibirà a l’escola Marià Fortuny
  • A la sombra, nom de la parella artística formada per Henry Knight i Ferran Orta, d’Ascó i Riba-roja d'Ebre, respectivament. El nom de l’obra és "Òstia pilotes!" i es realitza a l’escola Misericòrdia.
  • Klöver, un artista suec que pintarà l’obra "El bosc" a l’escola Eduard Toda.

La primera edició del concurs es va realitzar l’any 2019 amb motiu de la Ciutat del Bàsquet Català. Aquest any continua el concurs però a les escoles de la ciutat. En aquesta línia, la voluntat és continuar fent intervencions a la resta de centres de la ciutat durant les properes edicions.

COMPARTEIX A LES XARXES SOCIALS

Astronautes Pintades Horitzontals.jpeg

GALERIA

Fotos de l'esdeveniment