ajuntament de reus

De tu a tu. Jornada d'informació acadèmica entre estudiants

De tu a tu. Jornada d'informació acadèmica entre estudiants

Del 21 al 25 de març
Online

Jornada d'orientació de tu a tu on l'alumnat de diferents opcions acadèmiques (Cicles formatius, Graus universitaris, Batxillerat, PFIs,...) assessoren en línia a joves que volen continuar amb la formació reglada; o que per altra banda, fa temps que no estudien i es plantegen reprendre els seus estudis.


- No tinc clar si continuar amb el Bat o optar per un Cicle formatiu?
- N
o sé què vull fer... Què faig un Bat de ciències socials i humanitats o el de ciències i tecnologies?
- M’agrada la informàtica i tinc dubtes de quin cicle 
formatiu triar?
- Quines assignatures té un grau? Hi ha assignatures que podré triar? Quants anys dura?
- Voldria tornar a estudiar i no sé per on començar?
- Quina diferència hi ha entre el grau d'educació social i el de treball social?
- Què és això de l'FP Dual? Em pagaran per fer les meves pràctiques?

Totes les preguntes que tinguis els hi podràs preguntar als alumnes dels diferents estudis, que t'ajudaran a resoldre els teus dubtes i t'explicaran en primera persona què et pots trobar en cada opció acadèmica.

 

ENLLAÇOS D'INTERÈS.

Horaris i enllaços de les videoconferències online

Inscripcions a les videoconferències

Veure tots els vídeos a Youtube.

Plataforma De tu a tu 
(Aquesta plataforma és millor veure-la des d'un ordinador)

 

 

Vols rebre orientació acadèmica personalitzada?


Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per donar-te una cita o respondre directament els teus dubtes.

En compliment de l’article 13 del Reglament (UE) 679/2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, i de l’article 11 de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, l’informem que les seves dades de caràcter personal seran incorporades als sistemes d’informació de l’AJUNTAMENT DE REUS, amb NIF P-4312500-D i domicili a Plaça del Mercadal, núm. 1 – 43201 Reus (Tarragona), com a Responsable del Tractament. La finalitat del tractament és indicar motiu del tractament, consultar el text al departament de Protecció de dades. La base jurídica que legitima el tractament és el seu consentiment. Es poden preveure cessió de dades personals amb motiu de col·laboració amb altres ens municipals per tràmits i gestions administratives i les cessions per previsió legal. No es preveuen transferències internacionals de dades.

En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat o oposició del tractament de les seves dades, enviant una comunicació per escrit o presencialment al domicili de Responsable del Tractament o a través de l’adreça de correu electrònic [email protected]. Addicionalment, si considera que el Responsable del Tractament està tractant les seves dades personals de forma inapropiada, pot dirigir les seves reclamacions davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT).

Per a més informació sobre el tractament de les seves dades de caràcter personal, pot consultar la nostra Política de Privacitat a https://www.joventutreus.cat/politica-de-privacitat.